Zomerspelweek gaat dit jaar niet door

Zomerspelweek gaat dit jaar niet door

De organisatie van de Zomerspelweek heeft besloten de Zomerspelweek dit jaar niet door te laten gaan. 

Dit heeft alles te maken met de Coronapandemie en de beperkingen die zijn ingesteld.

Uiteraard wilde de organisatie niet zomaar opgeven en hebben ze alles op alles gezet om, eventueel aangepast, door te kunnen gaan.

Stichting Caleidoscoop stond achter zijn vrijwilligers en is met de gemeente in gesprek gegaan. Ook de gemeente heeft meegedacht of en hoe de Zomerspelweek aangepast door kon gaan. Helaas bleek al snel dat dit onmogelijk leek en moest er na meerdere overleggen toch besloten worden de Zomerspelweek te cancelen dit jaar.

Ook al leverde het niet het gewenste resultaat op, na maanden onzekerheid en twijfel heeft de organisatie nu duidelijkheid.

De vrijwilligers zijn Stichting Caleidoscoop en de Gemeente erg dankbaar. Zij hebben beide veel tijd en moeite hier in gestoken en hebben geprobeerd samen met de vrijwilligers tot een oplossing te komen.

” Grote dank gaat uit naar onze vele sponsoren, die ook allen zijn getroffen door deze crisis, maar er wel voor de organisatie waren en hun bleven ondersteunen.

Deze steun raakt ons allemaal enorm. Dat wij op zoveel steun konden rekenen in deze moeilijke tijden, waarin al onze sponsoren hard zijn getroffen, hadden wij eerlijk gezegd niet verwacht. Zomerspelweek is een grote familie, dit is duidelijk voelbaar bij de vrijwilligers, maar ook de hardwerkende sponsoren die ons ten alle tijden bijstaan, zijn in de familie opgenomen. Dit voelt goed en geeft ons vertrouwen. Vertrouwen dat we allen deze moeilijke tijd door zullen komen, maar vooral vertrouwen dat we er volgend jaar gewoon weer staan. Dat is waar wij voor gaan”.

Heeft u vragen of wilt u Zomerspelweek volgen, neem dan een kijkje op hun website: www.zomerspelweek.nl of via Facebook: https://www.facebook.com/zomerspelweek

Comments are closed.