School

Alle basisschoolleerlingen Heerenveen hebben een cadeautje gekregen

In de laatste week voor de vakantie krijgen alle basisschoolleerlingen een cadeautje van de gemeente Heerenveen. Aangevuld met een leuke goodiebag van Caleidoscoop in samenwerking met JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en verschillende Heerenveense ondernemers.

Ruim vijfduizend cadeau’s
De afgelopen coronatijd is zeker ook voor de basisschoolleerlingen een bijzondere tijd geweest. Ook de komende zomervakantie zal waarschijnlijk anders zijn dan andere jaren. Daarom besloten het college van B&W en de gemeenteraadsleden dat alle ruim 5.000 leerlingen wel een extraatje verdiend hebben. Wethouder Jelle Zoetendal en enkele raadsleden delen het cadeautje bij een aantal scholen persoonlijk uit.

“Natuurlijk hebben we minstens zoveel waardering voor alle leraren en medewerkers van de scholen, dat spreekt voor zich. Ondanks alle restricties heeft iedereen zich goed door deze tijd heen geslagen. Dit is vanuit ons een extraatje om iedereen een dik verdiende zomervakantie toe te wensen”, aldus Jelle Zoetendal.

Goodiebag
Caleidoscoop heeft samen met JOGG nog een leuke goodiebag samengesteld om de zomervakantie nog leuker te maken. Diverse lokale ondernemers hebben hier aan meegewerkt.

Comments are closed.